Количката Ви е празна.
за поръчки над 100лв. Офертата е валидна за всички продукти

ЯГУАР SOLINGEN SILVER ICE 1360, Професионална фризьорска ножица, самонаточваща се 6''/ 15.5 см, ЯГУАР СОЛИНГЕН SILVER ICE 1360

ЯГУАР SOLINGEN SILVER ICE 1360, Професионална фризьорска ножица, самонаточваща се 6''/ 15.5 см, ЯГУАР СОЛИНГЕН SILVER ICE 1360 Продадено 
  • Модел: 1360-6
  • Произведено от: JAGUAR SOLINGENПрофесионална фризьорска ножица за подстригване с остър връх, двустранно самонаточваща се, серия "Силвър-Айс"

Производител - Ягуар - Солинген Германия

Размер - 6''/ 15.5см

Производител: Ягуар - Солинген, Германия ( Jaguar - Solingen, Germany )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 100.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

ЯГУАР СОЛИНГЕН ГЕРМАНИЯ(JAGUAR SOLINGEN GERMANY)

През 1932 г. Курт Шмид основава фабрика за стоманени изделия в Солинген, град който е известен предимно с производството на прибори за хранене и ножове. Продуктите произведени от JAGUAR SOLINGEN са представени за първи път като марка за фризьорски ножици в края на шейсетте години на миналия век и за кратко време превръщат името на компанията в символ за качество.

Днес вече фабрика с международни успехи, специализирана в производството на фризьорски ножици.

ЯГУАР СОЛИНГЕН е пример за подражание, отлично качество на своите продукти, модерен и съвременен дизайн, постоянното усъвършенстване и напредък.

JAGUAR Solingen работи усилено за развитието и постоянното внедряване на най-новите технологии и иновации касаещо производството на фризьорски ножици. Jaguar СОЛИНГЕН предлага и професионален висок клас от четки и гребени за коса и професионални електрически уреди, машинки за подстригване, сешоари и преси за коса.

Развитието на Ягуар Солинген е стигнало до представянето на продуктите на фабриката в 80 страни по целия свят, като едно от най-големите постижения е стъпването на Японския пазар, пазар наситен традиционно със силни Японски производители.


Този продукт беше добавен в нашия каталог на четвъртък 05 юли, 2012.

Авторски права © 2018 balsam.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com