Количката Ви е празна.
за поръчки над 100лв. Офертата е валидна за всички продукти

Kent Shaving Soap 32161, Луксозен сапун за бръснене с етерични билкови екстракти в комплект с дървена луксозна кутия, Кент Англия 32161

Kent Shaving Soap 32161, Луксозен сапун за бръснене с етерични билкови екстракти в комплект с дървена луксозна кутия, Кент Англия 32161

49.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 32161
  • Произведено от: Kent Brushes-UKЛуксозен сапун за бръснене с етерични масла и луксозна дървена кутия/дъб.

Фин и ефирен аромат, който не е нито много силен, нито много слаб, допълнително подсилен с екстракти от Лавандула, Бор и Карамфил, индийско орехче, кедър, сандалово дърво, ванилия и мускус.

Количество: 125 гр.

Производител:КЕНТ Англия (Kent Brushes-UK)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 100.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Kent Brushes е английска компания с изключително богат опит от над 230 години в производството на четки.

Честта да се ползват с препоръките на Кралицата е доказателство за качеството и служи като печат за гордост и най-доброто в изработката на четки във Великобритания.

Кент са с увереността, че са сред най-добрите в създаването на завършени колекции от ефективни и практични четки за коса, грим и бръснене, съчетавайки висококачествен дървен материал, внимателно подбран естествен косъм и иновативни материали, за да посрещнат нуждите на потребителите и да гарантират дълготрайна употреба.

Компанията продължава и днес да пази майсторството и ексклузивното качество, които са репутацията на Kent. Te са горди, че все още произвеждат много от своите четки ръчно и майсторски.

Четките Кент са с минало, но и с многообещаващо бъдеще.
Kent Brushes е ангажирана в разработването и подобряването на своите продукти във всяка своя стъпка. Kent използва последните hi-tech технологии в производствения процес, като в същото време не изневерява на устоялите на времето традиционни методи, за да създават най-висококачествен еталон във всяка една четка, напускаща фабриката.

Обикновената четка придобива нов имидж, когато е с логото на Кент – нещо, което е поискано, доставя удоволствие и силно желано.


Този продукт беше добавен в нашия каталог на вторник 30 октомври, 2012.

Авторски права © 2018 balsam.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com